Aquagold Fine Touch

​​​​​​

Ihonhoitojen Kuningatar

AQUAGOLD Fine Touch on uusi, edistyksellinen mikrokanavalaite. Laitteella on mahdollisuus toimittaa haluttu määrä erilaisia aineita ihon alle - dermikseen tasaisella syvyydellä kivuttomasti. Se mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä ainesosa ”cocktaileilla”, jotka voivat sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa, botuliinia ja erilaisia vitamiineja.

Aquagold mahdollistaa näiden ainesosien vaikutuksen suoraan dermiksessä, mikä auttaa pienentämään ihohuokosten kokoa, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää pieniä ryppyjä ja häivyttää aknearpia. Aquagold on myös erittäin tehokas hoito kuivan iho kosteuttamiseen.

Tulos on pehmeän ja sileän näköinen hehku ja iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Lopputulos on aina erittäin luonnollinen – kasvojen liikkeet, ilmeet ja eleet säilyvät ennallaan.

Laitteessa on 20 neulaa, jotka ovat kullattu 24-karaatin kullalla. Kulta on biologisesti parhaiten yhteensopiva ihmisen ihon kanssa koska se aiheuttaa vähiten ärsytystä ja allergisia reaktioita. Neulat ovat ohuempia kuin ihmisen hius ja siksi hoito on kivuttomampi kuin tavallinen mikroneulaus. Aquagold on FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty medikaalinen laite.

Hoitosuositukset ovat aina yksilöllisiä. Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai useimpina hoitokertoina, jolloin hoidot alkuun 4-6 viikon välein ja ylläpitohoidot 3-6 kuukauden välein.
Hoidon jälkeen tulee välttää hikoilua 24 tuntia, kasvojen pesua 4-5 tuntia eikä kasvoille suositella meikkiä vuorokauteen.

Hoitoa ei tehdä:

•    Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
•    jos olet raskaana tai imetät
•    jos sinulla on aktiivinen herpes
•    jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
•    jos olet kulta-allergikko

Hoitoaika on noin 15-20min.