Huulten täyttö Helsinki - Pistoshoidot

Huulten muotoilu ja täyttö on tänä päivänä erittäin suosittua, koska hoito on nopea ja varsin vaivaton toimenpide. Toimenpide toteutetaan aina laadukkailla ja turvalliseksi testatuilla tuotteilla, joilla saadaan mahdollisimman luonnollinen lopputulos.

Huulten muotoiluun tai täyttöön voi olla erilaisia syitä, mutta yleensä hoitoon hakeudutaan, kun halutaan suuremmat ja täyteläisemmät huulet.

Ikääntymismuutokset voivat myös aiheuttaa sen, että huulet ja suupielet ikään kuin häviävät niin täyteaineilla saadaan muotoiltua haluttua lisää huuliin ja huulien ympäristöön sekä esim. huulen yläpuolella oleviin `tupakkajuonteisiin`. Täyteaine valitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä halutun täyteläisyyden mukaan.

Hoidon vaikutus näkyy välittömästi. Hoidon jälkeen ei ole varsinaista toipumisaikaa, niin aina kannattaa muistaa, että toimenpiteen jälkeen voi hoidetulla alueella esiintyä mustelmaa, punoitusta ja turvotusta. Jotta hoidon vaikutus säilyy, niin uudelleen käsittely on tarpeen tehdä säännöllisin väliajoin.

Hoitokonsultaatiossa arvioimme hoidon tarpeellisuuden ja asiakkaan tavoitteet ja toiveet hoidon suhteen. Kerromme myös hoitoon liittyvistä asioista sekä jälkihoidosta konsultaation yhteydessä.

 

Täyteainehoidot ovat ihoon ruiskutettavaa tutkittua ja turvallista hyaluronihappogeeliä, joka soveltuu erinomaisen hyvin esim. suupielien, huulien ja pienten juonteiden hoitoon.

Täyteaineet tasoittavat tehokkaasti ikääntymisen piirteitä ja antavat nopeasti kohennusta ulkonäköön.

Hoidon vaikutus näkyy heti ja lopputulos on luonnollinen.

Toimenpiteen kesto on noin 5-8 kuukautta jonka jälkeen se voidaan jälleen normaalisti uusia.

Injektiohoitoja tehdään myös ihon kosteutushoitoina, jolloin ihonalaiseen kudokseen injektoidaan ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa, ja joka saa aikaan ihon alaisissa kudoksissa enemmän elastisuutta ja hieman volyymia.

Injektiohoidot jaetaan kohottaviin, volyymia antaviin ja kosteuttaviin hoitoihin.

 

Botox-hoito annetaan pistoshoitona. Botoxilla häivytetään ryppyjä ja juonteita.  

Botuliinihoidon suorittaa lääkäri. Varaa aika 040 1373 535

Tyypillisesti botoxia käytetään sibeliusjuonteiden siloittamiseen sekä otsan ja silmäkulmien ryppyihin. Botox soveltuukin hyvin kasvojen ikääntymismerkkien häivyttämiseen.

Se sopii myös kainaloon käytettynä hikoilun hoitoon.

Kun haluat luonnollisen ja kauniin lopputuloksen, teetätä hoidot alan ammattilaisella. Tervetuloa esimerkiksi botox-hoitoihin Helsinkiin!