Huulten täyttö & Hyaluronihappo Helsinki

PISTOSHOIDOT

Huulten täyttö & muotoilu 

Huulten täyttö ja muotoilu on tänä päivänä erittäin suosittua, koska hoito on nopea ja varsin vaivaton toimenpide. Toimenpide toteutetaan aina laadukkailla ja turvalliseksi testatuilla tuotteilla, joilla saadaan mahdollisimman luonnollinen lopputulos.

Huulten täyttöön tai muotoiluun voi olla erilaisia syitä, mutta yleensä hoitoon hakeudutaan, kun halutaan suuremmat ja täyteläisemmät huulet.

Ikääntymismuutokset voivat myös aiheuttaa sen, että huulet ja suupielet ikään kuin häviävät niin täyteaineilla saadaan muotoiltua haluttua lisää huuliin ja huulien ympäristöön sekä esim. huulen yläpuolella oleviin `tupakkajuonteisiin`. Täyteaine valitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä halutun täyteläisyyden mukaan.

Hoidon vaikutus näkyy välittömästi. Hoidon jälkeen ei ole varsinaista toipumisaikaa, mutta kannattaa muistaa, että toimenpiteen jälkeen voi hoidetulla alueella esiintyä mustelmaa, punoitusta ja turvotusta. Jotta hoidon vaikutus säilyy, niin uudelleen käsittely on tarpeen tehdä säännöllisin väliajoin.

Hoitokonsultaatiossa Helsingissä arvioimme hoidon tarpeellisuuden ja asiakkaan tavoitteet ja toiveet hoidon suhteen. Kerromme myös huulten täyttöön ja muotoiluun liittyvistä asioista sekä jälkihoidosta konsultaation yhteydessä.

 

Täyteainehoidot & Hyaluronihappo

Täyteainehoidot ovat ihoon ruiskutettavaa tutkittua ja turvallista hyaluronihappogeeliä, joka soveltuu erinomaisen hyvin esim. suupielien, huulien ja pienten juonteiden hoitoon.

Täyteaineet tasoittavat tehokkaasti ikääntymisen piirteitä ja antavat nopeasti kohennusta ulkonäköön.

Hoidon vaikutus näkyy heti ja lopputulos on luonnollinen.

Toimenpiteen kesto on noin 5-8 kuukautta jonka jälkeen se voidaan jälleen normaalisti uusia.

Injektiohoitoja tehdään myös ihon kosteutushoitoina, jolloin ihonalaiseen kudokseen injektoidaan ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa, ja joka saa aikaan ihon alaisissa kudoksissa enemmän elastisuutta ja hieman volyymia.

Injektiohoidot jaetaan kohottaviin, volyymia antaviin ja kosteuttaviin hoitoihin.