ZO Skin Health

Medikaalisen ihonhoidon edelläkävijä

ZO Skin Health on laadukas ja maailmalla menestynyt medikaalinen ihonhoitosarja. Sarjan kehitti Dr. Zein Obagi, jolla on kokonaisvaltainen ja lääketieteellinen katsomus ihonhoitoon. ZO Skin Healthin tuotteet on tarkasti kehitetty tutkimusten ja teknologian avulla, jonka jälkeen ne ovat käyneet läpi laajat kliiniset kokee

Tänä päivänä, ZO Skin Health on menestynein medikaalinen ihonhoitosarja ja sen menestys perustuu laatuun ja tehokkuuteen. Tuotevalikoima on laaja ja kehitetty palvelemaan eri ihotyyppejä ja ikää.  Tuotteilla voi myös saada apua vaikeisiin iho-ongelmiin (mm. atooppinen ihottuma ja ruusufinni).  ZO Skin Health tuotteet ylläpitävät ja tukevat ihon terveyttä sekä myös kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tervetuloa kokeilemaan medikaalisen ihonhoidon edelläkävijää!

 

Dr. Zein Obagi

Tri. Zein Obagi on ihotautilääkäri, joka on jo yli 35 vuoden ajan kehittänyt uraa uurtavia ihonhoitomenetelmiä. Hänen pyrkimyksenä on terveen ihon luominen, eikä ainoastaan sairaan tai vaurioituneen ihon hoitaminen. Tästä hänen lähtökohdastaan johtuen, tri. Obagia pidetään monessa maassa johtavana auktoriteettina ihonhoidon ja ihon nuorentamiskäsittelyjen alueella. Tri. Obagin innovatiivisia periaatteita terveen ihon palauttamisesta pidetään ihonhoidon ”kultaisina standardeina”. Häntä pidetään myös yhtenä maailman johtavista kemiallisten kuorintojen asiantuntijoista. Tri. Obagin laaja tieto ja kokemus näkyy ZO Skin Health tuotteiden tehokkuudessa ja laadussa.

 

ZO Skin Health Kasvohoidot

Dr. Obagi ja ZO Skin Health Inc. ovat kehittäneet yhteistyössä valikoiman terapeuttisia hoitoja, jotka sopivat kaikille ihon laadusta, iästä, sukupuolesta ja etnisyydestä riippumatta. Tuotekehittelyssä on sovellettu viimeisintä ihonhoitoteknologiaa, jonka avulla tuotteet ja ohjelmat on optimoitu edistämään ihon terveyttä. Tehokkaisiin hoitoihin on sovellettu bioteknologisia komplekseja, kantasolukomponentteja ja monitoimisia jakelujärjestelmiä. Sen ansioista, hoidot saavat aikaan varmaa ja näkyvää tulosta.

ZO sarjan tuotteilla tehdään myös hoitolassa kasvohoitoja:

ZO Kasvohoito

Zo kasvohoito aloitetaan aina tekemällä  alkupuhdistus hoidettavalle alueelle sekä sen jälkeen iho valmistellaan vielä tulevaan ihon käsittelyyn ZO:n erikoistuotteilla.  Peruskasvohoidossa alussa on kuorinta. Kuorinta valitaan aina ihotyypin mukaisesti.  Kuorinnan jälkeen on vuorossa ihotyypille sopiva naamio. Rentouttavan naamion jälkeen ihoa ravitaan ja rauhoitellaan hoitavien seerumien ja hoitovoiteiden avulla

ZO Happokuorinta & Kasvohoito

ZO happokuorinta & kasvohoito eroaa peruskasvohoidosta siten että ihon esikäsittelyn jälkeen hoitoon lisätään happokuorinta osuus ja sen jälkeen hoitoa jatketaan normaalisti naamioiden ja seerumien käytöllä, kuten peruskasvohoidossa.

Hoitoaikaa varataan kuorintojen toteuttamiseen 1-1,5h

 

Kokonaisvaltainen Ihonhoitosarja

ZO Skin Health ihonhoitosarjan valikoima on laaja ja kokonaisvaltainen. Yhdessä voimme valita juuri sinulle parhaat tuotteet ja räätälöidä yksillöllinen ihonhoitosuunnitelma missä huomioidaan ihonlaatusi, ikäsi sekä ihonhoitotarpeesi. Voit varata maksuttoman kauneudenhoidon konsultaation jonka aikana keskustelemme tarpeistasi ja laadimme yhdessä hoitosuunnitelman. Konsultaation yhdeydessä ei ole ostopakkoa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan ZO Skin Healthin tehokkaaseen ja laadukkaaseen valikoimaan!

Tutustu kokonaisvaltaiseen ihonhoitosarjan tuotteisiin täällä:

KLIKKAA - ZO Skin Health Tuotteet

 

Getting Skin Ready

Cleanse. Exfoliate. Tone.

Getting Skin Ready-tuotekokonaisuus on mainio tapa aloittaa ZO Skin Health ihonhoitotuotteiden käyttö. Kokonaisuuteen sisältyy kolme välttämätöntä vaihetta terveen ihon saavuttamiseksi: puhdistus, kuorinta sekä  kasvovesi. Tuotteet valitaan aina ihotyypin mukaan.

Getting Skin Ready kokonaisuuteen voi valita itselle juuri sopivat tuotteet.

ZO Puhdistus

-Hydrating Cleanser: normaalille ja kuivalle iholle

-Gentle Cleanser: kaikille ihotyypeille

-Exfoliating Cleanser: normaalille ja rasvaiselle iholle

ZO Kasvovesi

-Complexion Renewal Pads: normaalille ja kuivalle iholle

-Oil Control Pads: rasvaiselle iholle

-Calming Toner: rauhoittava, pH-arvoa tasapainottava

Zo Kuorinta

-Exfoliating Polish: sisätää magnesiumkiteitä, pehmentävä

-Dual-Action Scrub: toimii sekä kemiallisesti ja fyysisesti, kasvoille ja vartalolle sopiva

Aloita aktiivinen ihonhoitosi tänään ja koe ZO Skin Health tuotteiden tehokkuus!